Gross gore permanent verbannen van Twitch

Image result for Gross gore ban

Gross Gore een zeer bekende streamer heeft deze maand een permanente ban gekregen van Twitch. Grosse Gore is gebannen omdat hij andere aan het lastig vallen was (harassment).Na 2 waarschuwingen viel hij opnieuw iemand lastig en hij werd hierom verbannen van het livestream platform. De persoon die hij lastig viel staat bekend als Krepo en hij was bijna zijn carrière kwijt. Volledig terecht dat Gross Gore hier alle schuld voor krijgt.

Image result for twitch
Wat is twitch?

Twitch is het grootste livestream platform van de laatste jaren. Op de site komen gamers bij elkaar om te genieten van de streamers, gameplay en commentaar. Het heeft een hele trouwe community en is in de gamewereld niet meer weg te denken. Twitch verdient zijn geld door dat mensen kunnen abonneren op hun favoriete streamer. Dit kost 7 euro waarvan twitch een deel krijgt.

 

 

Image result for Gross gore

 

Wie is Gross Gore?

Gross Gore oftewel zijn echte naam Ali Larsen komt uit Engeland. Hij is bekend geworden door zijn Twitch carrière. Op zijn kanaal speelde hij voornamelijk Runescape en League of Legends. Hij had een trouwe fanbase met ruim 50.000 volgers. Gross Gore staat bekend voor zijn enthousiasme gemixt met een deel ADHD.

Wat is er gebeurd?

Gross Gore noemde op zijn steam een andere vrouwelijke streamer een hoer. Hiervoor krijg hij zijn eerste waarschuwing. Dit was 8 maanden geleden. 4 maanden geleden ontving Gross een donatie (geld dat je kunt sturen naar een streamer met een berichtje) waarin hij werd bedreigd. De persoon zei dat hij een hoer naar zijn huis zou sturen en langs zou komen om hem te pranken. Vervolgens gaf Gross de dreiger zijn mail open op zijn stream. Dit leverde hem een tweede waarschuwing op.

3 dagen geleden ging Gross volgens Twitch te ver. Hij heeft bijna Krepo’s carrière verpest. Krepo is een commentator van League of Legends. Hij is zeer bekend onder de community en heeft veel ervaring. Hij heeft onder andere verslag gegeven tijdens het wereldkampioenschappen van 2016.

Gross beschuldigde Krepo er van seks te hebben gehad met een 15-jarige. De hele League of Legends community werd wild op Krepo. Mensen geloofde Gross en dit zorgde ervoor dat Krepo werd beschuldigd als pedofiel. Hierdoor verloor hij al zijn fans en bijna zijn Carrière. Twitch banden vervolgens Gross voor zijn daad.

Image result for Gross gore

 

 

Spijt

Gross legde via Youtube uit wat er is gebeurd en deelde mede dat hij enorme spijt heeft. Wat hij zei was niet waar. Hij was enorm boos en verspreiden daarom de leugens. In zijn youtube video MY Last Final Words zegt hij dat het dom was en enorme spijt te betuigen tegenover Krepo, Twitch en de hele community.

Naar mijn mening is het enorm dom van Gross Gore om zoiets te zeggen. Door deze ene daad is hij heel zijn carrière op twitch en youtube kwijt. Niet alleen dat maar het is ook verschrikkelijk tegenover Krepo. Veel mensen geven Gross de schuld voor het fan verlies van Krepo. Als je het mij vraagt ligt het niet alleen aan Gross. De community geloofd alles via het internet. Dit is mede hun fout. Natuurlijk is wat Gross zei slecht maar je kunt niet iemands carrière verpesten door te geloven wat 1 iemand ooit zei toen hij boos was. Dit is niet alleen de schuld van Gross maar ook van de community die Krepo de grond in heeft geboord door hem vals te beschuldigen.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een antwoord